Studiouri video

Am asigurat dotările tehnice pentru un studio video de filmări și evenimente al unei companii situate în nordul Italiei, DMC. Este primul nostru proiect în care am folosit Chauvet OnAir IP Panel 2, un model nou de lumini dedicat pentru a fi folosit în studiourile de filmări, un panel ce reda lumină cu o temperatură de culoare de la 2800 K la 8000 K și care are rating-ul IP 65. Aceasta este o configurație potrivită pentru exterior, făcând aparatele rezistente la condiții atmosferice dificile, dar este recomandată și la interior, deoarece aparatul este rezistent la praf și va avea o durată de viață mai ridicată. Pe lângă acestea, am montat cicloramele Ovation CYC 1 FC, frenelurile Ovation F-415VW și aparatele Ovation E-260WW, toate controlate cu comanda de lumini QuadCore.


Pe lângă sistemul profesional de lumini, componentele importante ale acestui studio au fost: schela modulară, configurată la dimensiunile adecvate spațiului, și cortina personalizat.


Schela modulară Eurotruss FD 34 este proiectată special pentru instalații care necesită durabilitate și rezistență, cu o dimensiune de 9 m x 8,6 m și înălțimea de 4 m, cu 2 traverse. Echipa Tuchler a venit în sprijinul nostru cu cortina croită pe dimensiunile structurii de schelei, fiind realizată din pânză ignifiugată (nu întreține arderea) Puccini de culoare neagră.


Toate echipamentele folosite în realizarea acestui studio video sunt versatile, adaptându-se oricărui spațiu în care este nevoie de performanță și durabilitate. Datorită acestor aspecte, un astfel de proiect poate fi implementat în orice spațiu disponibil, atât la interior, cât și în aer liber.


Tehnicienii noștri au programat sistemul de lumini și au montat, împreună cu echipa din Italia, partea de schelă și cortină.


Echipamentele folosite:

·         6 x Chauvet OnAir IP Panel 2

·         3 x Chauvet Ovation F-415VW

·         5 x Chauvet Ovation E-260WW cu lentila cu zoom de la 25 la 50 de grade

·         6 x Chauvet Ovation CYC 1 FC

·         1 x Comanda de lumini Visual Production QuadCore

·         Schela Eurotruss FD34

·         Cortina Tuchler Puccini

 

 

 

 Inapoi